Class Schedule

Class Schedule

Header Image: 

https://rayoga.com/sites/default/files/class-schedule-header_0.jpg
Term ID: 60
50% Off
https://rayoga.com/sites/default/files/50.png
Term ID: 58
Babysitting
https://rayoga.com/sites/default/files/baby.png
Term ID: 59
Candlelit
https://rayoga.com/sites/default/files/candle.png

Print Schedule

E.g., 2019-07-23
E.g., 2019-07-23

Thursday | July 11, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Strength 2 Marisha Henson * Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:00 AM Ra Strength 2 Mandy Marie Long Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 AM Yogalates TaNesha Dodson Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:15 AM Hot Ra Jackie Jorland Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:30 AM Ra Strength 1 Jessica Harder Irvine Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Yogalates Marisha Henson * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,45 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Hot Ra Jennifer Gattenby * Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
7:45 AM Ra Strength 1 TaNesha Dodson Newport Beach Strength
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Taylor Lockard Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:00 AM Hot Ra Amber Costilow * Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
9:00 AM Yogalates Madison Canary Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Andrea Martin Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
9:30 AM Yogalates Raquel Perry Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
9:30 AM Ra Strength 2 Jocelyn Arnett Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Alexandria Galasso Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Sarah Tagge * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Stephen Aldaco Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Ra Strength 1 Huy Cao * Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
11:00 AM Yin RaStore Melissa Christensen Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,Babysitting
Enroll
0
12:00 PM Pre Natal Jessi Moon Costa Mesa Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:15 PM Lunchtime Yoga Melissa Christensen Costa Mesa Lunch Flow
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Alexandria Galasso Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Sacred Sound Meditation MJ Travers * Newport Beach Meditation
75°,45 Min,All Ranges,50% Off
Enroll
1
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Eric Villanueva * Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1
1:15 PM Baby & Me Class Jessi Moon Costa Mesa Mommy & Me
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
1:30 PM Pre Natal Francesca Saputo Irvine Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:00 PM Yogalates Marisa Gonzalez * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,50 Min,Advanced,50% Off, Babysitting
Enroll
1
3:30 PM Yin RaStore Amber Costilow Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Johnny Newnes Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Jill Cobb Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Marisha Henson Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Jocelyn Arnett Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Strength 2 Marisa Gonzalez Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Hot Ra Traci Torres Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Justina Young Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Jeremy Shaw * Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Hot Ra Jackie Jorland * Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Ra Strength 2 Carolyn Ninh Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Joey Omara Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:45 PM Yogalates Marisa Gonzalez Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Yogalates Jill Cobb Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Justina Young * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:00 PM Ra Strength 1 Yamilette Burns Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:15 PM Meditation (45 Minutes) Christine Rolfe Costa Mesa Meditation
75°,45 Min,All Ranges,50% Off
Enroll
0
6:45 PM Yogalates Marisha Henson * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:45 PM Hot Ra Karen Vandinten Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Bridget Schumacher * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
7:00 PM Ra Strength 2 Joey Omara Long Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 PM Ra Strength 2 Amber Carter -LaFlamme Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 PM Yin RaStore Chelsea Armstrong * Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
7:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alexandria Galasso Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM Yin RaStore Marisha Henson Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Jennifer Gattenby Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:00 PM Yogalates Veronica Montague Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 PM Yin RaStore Molly Thompson * Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
8:30 PM Hot Ra Stephanie Rafferty Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Cristina Martinez * Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1

Friday | July 12, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Ariella Tenuta * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Marisha Henson * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:00 AM Hot Ra Matthew Benavidez Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:00 AM Ra Strength 2 TaNesha Dodson Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:15 AM Yogalates Chelsea Armstrong * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:15 AM Ra Strength 2 Chelsey Lowe Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:30 AM Yogalates Jamie Ali Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Wei Forbus Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Kristen McCarthy Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:15 AM Ra Intro to Level 2 TaNesha Dodson Costa Mesa Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Marisha Henson * Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:30 AM Hot Ra Amber Costilow * Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:45 AM Ra Intro to Level 2 Chelsey Lowe Newport Beach Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Yogalates Mandy Marie * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
9:00 AM Ra Strength 2 Jessica Harder Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Hot Ra (75) Maryanne Mancini Newport Beach Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Madison Canary Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
9:15 AM Ra Strength 1 Marizol Ortiz Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
9:30 AM Ra Strength 2 Raquel Perry Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:30 AM Yogalates Marisha Henson * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
10:15 AM Yin RaStore Alana Keith Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:30 AM 200 HR Teacher Training Q &A Madison Canary Costa Mesa
,,,
Enroll
0 1
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Tiffany Blackham * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
10:30 AM Yin RaStore Nika Vrai Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
11:00 AM Ra Intro to Level 2 Colleen Hieber Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
12:00 PM Yogalates Madison Canary Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
12:00 PM Ra Strength 1 Huy Cao * Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
12:00 PM Yin RaStore Nika Vrai Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Lunchtime Yoga Kim Guse Costa Mesa Lunch Flow
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Elizabeth Clark Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Alana Keith * Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1
3:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Joey Omara Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,50% Off, Babysitting
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Andrea Orrego Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
3:45 PM Hot Ra Karen Vandinten Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Cynthea Morris * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Yogalates Melissa Christensen Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Yin RaStore Darren Obong * Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
4:15 PM Ra Strength 2 Joey Omara Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Yogalates Karen Shideler Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:30 PM Yogalates Amber Costilow Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:15 PM Yogalates Jess Greene Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Strength 2 Chelsey Lowe Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Shaina Williams Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Hot Ra Cynthea Morris * Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Laurie Cirel Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Nate Awdykowyz * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Candlelit
Enroll
1
6:00 PM Hot Ra Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:00 PM Ra Strength 1 Amber Costilow Irvine Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Jeremy Shaw * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Bridget Schumacher Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Candlelit
Enroll
0
7:00 PM Ra Strength 1 Angela Ellefson * Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:15 PM Dharma Talk - Down the Ra-bbit Hole Elizabeth Light * Newport Beach Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:15 PM Hot Ra (75) Jamie McGee Costa Mesa Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0

Saturday | July 13, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
7:30 AM Ra Strength 2 Raquel Perry Newport Beach Strength
95°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Yogalates Marisha Henson * Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:00 AM Ra Strength 2 Huy Cao Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Yogalates Yamilette Burns * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Cassie Sinderhoff Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Jill Cobb Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:30 AM Yogalates Veronica Montague * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
9:00 AM Ra Strength 1 Madison Canary * Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
9:15 AM Hot Ra Stephanie Rafferty Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Jackie Jorland * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
9:30 AM Hot Ra Jeremy Shaw * Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
9:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:00 AM Yin RaStore Mona Van Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:00 AM Yogalates Tiffany Blackham * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:00 AM Ra Strength 1 Marisha Henson * Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:30 AM Ra Strength 2 Mandy Marie Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Courtnie Hamel Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:45 AM Ra Vinyasa Level 2 Denise Stanek Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
11:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
11:30 AM Hot Ra Jamie McGee Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
11:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Carolyn Ninh Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Mandy Marie Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
12:00 PM Hot Ra Hallee Caron Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Newport Beach
,,,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Costa Mesa
,,,
Enroll
0
12:30 PM Yogalates Amber Costilow * Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
1:15 PM Pre Natal Mandy Marie Costa Mesa Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
2:30 PM Yin RaStore Afrooz Afghani Costa Mesa Yin/Restorative
75°,75 Min,All Ranges,Candlelit
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jackie Jorland Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Ra Strength 1 Marisha Henson Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jill Cobb Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Yin RaStore Justen Caron Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Marizol Ortiz * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Yogalates Ashley Marie * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:15 PM Yin RaStore Cynthea Morris * Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:00 PM Hot Ra Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 2 Marisha Henson Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:30 PM Ra Strength 2 James Ackley Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Yin RaStore Darren Obong Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Sacred Sound Healing and Meditation class Erin Kociela Costa Mesa Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Alexandria Galasso Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:45 PM Hot Ra Jeremy Shaw Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1

Sunday | July 14, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
8:00 AM Ra Strength 1 Maria Palugod Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Yogalates Ashley Marie * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:00 AM Ra Strength 2 Raquel Perry Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Lauren Davidson Davidson * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Nate Awdykowyz Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Karli Wells * Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
8:30 AM Yogalates TaNesha Dodson Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Courtnie Hamel Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
9:15 AM Hot Ra Jamie McGee Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Sacred Sound Healing and Meditation class Emily Laine + Robert Layton . Irvine Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Tiffany Blackham * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
9:30 AM Kundalini Yoga Maureen Eckhardt Long Beach Kundalini
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Laurie Cirel * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:00 AM Hot Ra Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Nate Awdykowyz Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:30 AM Ra Strength 1 Huy Cao * Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:30 AM Yogalates TaNesha Dodson Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:45 AM Yin RaStore Tiffany Blackham * Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
11:00 AM Yogalates Jill Cobb * Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
11:30 AM Ra Strength 1 Laurie Cirel * Irvine Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Hot Ra Jill Cobb Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Yin RaStore Molly Thompson Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Hot Ra (75) Hallee Caron Costa Mesa Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Costa Mesa
,,,
Enroll
0
12:30 PM Sacred Sound Healing and Meditation class Emily Laine + Robert Layton . Long Beach Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
1:30 PM Intro to Yoga Jackie Jorland Long Beach
,,,
Enroll
0 1
1:30 PM Starting your Arm Balance Journey Alexandria Galasso Long Beach
,,,
Enroll
0 1
2:30 PM Yin RaStore Chelsea Armstrong Costa Mesa Yin/Restorative
75°,75 Min,All Ranges,Candlelit
Enroll
0
3:30 PM Yogalates Laurie Cirel * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Yogalates Huma Gruaz * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Kundalini Yoga Maureen Eckhardt Costa Mesa Kundalini
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Rebekah Ressler Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:15 PM Yogalates Hazel Gonzales Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Strength 2 Cristina Martinez * Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:15 PM Ra Strength 1 Aaron Bui Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:00 PM Hot Ra (75) Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:30 PM Hot Ra Jeremy Shaw * Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
5:30 PM Yogalates Melanie Shea * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:30 PM Yin RaStore Rebekah Ressler Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:45 PM Yin RaStore Chelsea Armstrong * Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:45 PM Ra Strength 2 Isaac Stock * Long Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1