Class Schedule

Class Schedule

Header Image: 

https://rayoga.com/sites/default/files/class-schedule-header_0.jpg
Term ID: 60
50% Off
https://rayoga.com/sites/default/files/50.png
Term ID: 58
Babysitting
https://rayoga.com/sites/default/files/baby.png
Term ID: 59
Candlelit
https://rayoga.com/sites/default/files/candle.png

Print Schedule

E.g., 2019-12-08
E.g., 2019-12-08

Saturday | November 30, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
7:30 AM Ra Strength 2 Raquel Perry Newport Beach Strength
95°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Yogalates Huma Gruaz * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:00 AM Ra Strength 2 Huy Cao Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Yogalates Reika Shucart Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Jill Cobb Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:30 AM Yogalates Chelsey Lowe Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Strength 1 Jess Greene Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 AM Hot Ra Stephanie Rafferty Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Hot Ra Jill Cobb Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Stephen Aldaco * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:00 AM Yogalates Chelsey Lowe Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:00 AM Ra Strength 1 Reika Shucart Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:00 AM Yin RaStore Mona Van Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:30 AM Ra Strength 2 Laurie Cirel Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:45 AM Ra Vinyasa Level 2 Denise Stanek Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
11:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
11:30 AM Hot Ra Jeremy Shaw * Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Carolyn Ninh Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Laurie Cirel Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
12:00 PM Hot Ra Amber Costilow * Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Costa Mesa
,,,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Newport Beach
,,,
Enroll
0
12:30 PM Yogalates Jill Cobb Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
1:15 PM Pre Natal Mandy Marie Costa Mesa Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
2:30 PM Yin RaStore Afrooz Afghani Costa Mesa Yin/Restorative
75°,75 Min,All Ranges,Candlelit
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jackie Jorland Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Nate Awdykowyz * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Ra Strength 1 Raquel Perry * Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Yogalates Laurie Cirel Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Yin RaStore Juliet Pham * Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
4:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Yin RaStore Rebekah Ressler Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:15 PM Yogalates Jen Irene Gonzalez * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:00 PM Hot Ra Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 2 Magaly Torres * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
5:30 PM Sacred Sound Healing and Meditation class Chrisy Salvati * Costa Mesa Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Yin RaStore Darren Obong Irvine Yin/Restorative
75°,75 Min,All Ranges,Candlelit
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Nate Awdykowyz * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
5:30 PM Ra Strength 2 James Ackley Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Laurie Cirel Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:45 PM Hot Ra Jeremy Shaw Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0

Sunday | December 1, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
8:00 AM Yogalates Heather Ohlig Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Ra Strength 1 Maria Palugod Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 AM Ra Strength 2 Raquel Perry Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Jackie Jorland * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:30 AM Yogalates Isaac Stock * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Karli Wells Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Nate Awdykowyz Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
9:15 AM Hot Ra Rasa Zubkute * Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
9:30 AM Sacred Sound Healing and Meditation class Emily Laine + Robert Layton . Irvine Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Kundalini Yoga Maureen Eckhardt Long Beach Kundalini
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Pantea Mohajer Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:00 AM Hot Ra Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
10:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Maggie Ann Hsu Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Nate Awdykowyz Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:30 AM Yogalates TaNesha Dodson Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:30 AM Ra Strength 1 Jaime Clark Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:45 AM Yin RaStore Pantea Mohajer Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
11:00 AM Yogalates Marizol Ortiz Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
11:30 AM Ra Strength 1 Rosanna Malaty * Irvine Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
12:00 PM Hot Ra (75) Karen Vandinten * Costa Mesa Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
1
12:00 PM Yin RaStore Elizabeth Light * Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Hot Ra Aubrey Pimentel Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum (45 Min) Guest Teacher Costa Mesa
,,,
Enroll
0
12:30 PM Sacred Sound Healing and Meditation class Emily Laine + Robert Layton . Long Beach Meditation
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
1:30 PM Intro to Yoga Jackie Jorland Irvine
,,,
Enroll
0 1
2:30 PM Yin RaStore Chelsea Armstrong Costa Mesa Yin/Restorative
75°,75 Min,All Ranges,Candlelit
Enroll
0
3:30 PM Yogalates Marisha Henson * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Kiki Haga Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Kundalini Yoga Chrisy Salvati Costa Mesa Kundalini
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Laurie Cirel * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Rebekah Ressler Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:15 PM Yogalates Irishia Hubbard Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Strength 1 Aaron Bui Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Strength 2 Rosanna Malaty * Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:00 PM Hot Ra (75) Jackie Jorland Newport Beach Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:30 PM Hot Ra Jeremy Shaw * Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Yogalates Laurie Cirel Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Yin RaStore Rebekah Ressler Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Kiki Haga Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:45 PM Yin RaStore Afrooz Afghani Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:45 PM Ra Strength 2 Sabrina Cordell Long Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:45 PM 200 HR Teacher Training Q &A Laurie Cirel Costa Mesa
,,,
Enroll
0 1

Monday | December 2, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Yogalates Laurie Cirel Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jocelyn Arnett Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Yogalates Mandy Marie Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Yogalates Raquel Perry Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Ra Strength 2 Amber Costilow * Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Kim Guse Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Huma Gruaz Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:30 AM Ra Strength 2 Adham Sahawneh Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Taylor Lockard Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Yogalates Amber Costilow * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,45 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Stephen Aldaco Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Strength 1 Laurie Cirel Long Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 AM Hot Ra Rasa Zubkute Costa Mesa Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:45 AM Ra Strength 1 TaNesha Dodson Newport Beach Strength
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:15 AM Hot Ra Doreen McGill Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:15 AM Hot Ra Laurie Cirel Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:00 AM Yin RaStore Nika Vrai Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Andrea Martin Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
9:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jill Cobb Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
9:30 AM Ra Strength 1 Jocelyn Arnett Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
9:30 AM Yogalates Tracy Bauer Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:15 AM Yogalates Laurie Cirel * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:30 AM Ra Strength 2 Tracy Bauer Newport Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:30 AM Hot Ra Karen Vandinten Costa Mesa Hot Yoga
110°,75 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Hot Ra Jill Cobb Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
11:00 AM Yin RaStore Chelsea Armstrong Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,Babysitting
Enroll
0
12:00 PM Yogalates Amber Costilow * Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
12:00 PM Pre Natal Francesca Saputo Newport Beach Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alana Kay Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
12:00 PM Pre Natal Elizabeth Clark Long Beach Pre-Natal
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Tiffany Blackham Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Jocelyn Arnett * Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:15 PM Lunchtime Yoga Alisha Vasquez Costa Mesa Lunch Flow
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
2:00 PM HS Yoga Class Raquel Perry Newport Beach
,,,
Enroll
0 1
3:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Tiffany Blackham Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,50% Off, Babysitting
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:45 PM Yin RaStore Darren Obong * Costa Mesa Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,Babysitting
Enroll
1
4:00 PM Hot Ra Cynthea Morris Long Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Hot Ra Jackie Jorland Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Yogalates Chelsey Lowe Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Strength 2 Jen Irene Gonzalez Costa Mesa Strength
95°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Yin RaStore Reika Shucart Long Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:30 PM Yogalates Huma Gruaz * Irvine Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:45 PM Ra Vinyasa Level 2 MJ Travers Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Tiffany Blackham Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Yogalates Shametrice Davis Long Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Carolyn Ninh Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Strength 1 James Ackley * Newport Beach Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:45 PM Yogalates Laurie Cirel Costa Mesa Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 MJ Travers Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Brigid McCann * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Alley Trantow Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:45 PM Hot Ra Karen Vandinten * Newport Beach Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Johnny Newnes Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:45 PM Ra Strength 2 Carolyn Ninh Irvine Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:00 PM Ra Strength 2 Tatiana Generakos Long Beach Strength
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 PM Ra Strength 1 Laurie Cirel Costa Mesa Strength
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 PM Yin RaStore Huma Gruaz Irvine Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:30 PM Yin RaStore MJ Travers Newport Beach Yin/Restorative
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:45 PM Meditation Christine Rolfe Costa Mesa Meditation
,,,50% Off
Enroll
0
8:00 PM Hot Ra Jamie McGee Irvine Hot Yoga
110°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Johnny Newnes Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
8:00 PM Yogalates Yami Burns * Newport Beach Yoga Pilates
95°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Elizabeth Clark Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
8:30 PM Hot Ra (75) Jackie Jorland Costa Mesa Hot Yoga
100°-105°,75 Min,Intermediate,Candlelit
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Laurie Cirel * Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1