Class Schedule

Class Schedule

Header Image: 

https://rayoga.com/sites/default/files/class-schedule-header_0.jpg
Term ID: 60
50% Off
https://rayoga.com/sites/default/files/50.png
Term ID: 58
Babysitting
https://rayoga.com/sites/default/files/baby.png
Term ID: 59
Candlelit
https://rayoga.com/sites/default/files/candle.png

Print Schedule

E.g., 2019-02-20
E.g., 2019-02-20

Wednesday | February 13, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Mandy Marie Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Laurie Cirel * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:45 AM Ra Intro to Level 2 Amanda Lee Newport Beach Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Joey Omara Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Tiffany Blackham * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
1
10:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Stephen Aldaco Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Joey Omara Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
11:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Lauren Spalter Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Cynthea Morris Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Justina Young Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,50% Off, Babysitting
Enroll
1
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Madison Canary Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
4:15 PM Ra Vinyasa Level 2 Marisha Henson * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
1
4:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Elizabeth Light Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Wei Forbus * Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
6:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Nancy Pensamiento Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Stephen Aldaco Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Bridget Schumacher Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jackie Jorland Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Darren Obong Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0

Thursday | February 14, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Sarah Tagge * Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
9:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Andrea Martin Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Raquel Perry * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Jenny Vande Hei-Secor Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Darren Obong * Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Marisha Henson Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Johnny Newnes Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Justina Young Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Darren Obong * Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Joey Omara Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Amber Costilow * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Jenny Vande Hei-Secor Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alexandria Galasso Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Jackie Jorland * Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Marisha Henson * Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1

Friday | February 15, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Lola Jontiff Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Kiki Haga Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Wei Forbus Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Kristen McCarthy Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:15 AM Ra Intro to Level 2 TaNesha Dodson Costa Mesa Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Lola Jontiff Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
7:45 AM Ra Intro to Level 2 Marisha Henson * Newport Beach Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
1
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Madison Canary Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jenny Vande Hei-Secor Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Laurie Cirel Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
11:00 AM Ra Intro to Level 2 Colleen Hieber Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Elizabeth Clark * Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Jessi Moon Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Joey Omara Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,50% Off, Babysitting
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Cynthea Morris * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Melissa Broulette Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Shaina Williams Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Laurie Cirel Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Clark * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Candlelit
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Candlelit
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Brandei Bangan * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Bridget Schumacher Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0

Saturday | February 16, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
8:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Kim Guse * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Shannon Julius Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Alley Trantow Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Carolyn Ninh * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Courtnie Hamel Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:45 AM Ra Vinyasa Level 2 Denise Stanek Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
11:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Carolyn Ninh Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Light * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jackie Jorland Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Judi Smolker Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Brandei Bangan * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:15 PM Ra Vinyasa Level 2 Marisha Henson Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
5:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1

Sunday | February 17, 2019

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
8:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Light * Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Aubrey Gerth * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
8:30 AM Ra Vinyasa Level 1 Stephen Aldaco * Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Courtnie Hamel Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Kiki Haga * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Aubrey Gerth * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Brandei Bangan * Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
12:00 PM FREE Ra Vinyasa Level 1 - pRAactice Forum Guest Teacher Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Kiki Haga Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Tiffany Blackham * Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jessica Harder * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Kiki Haga Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0